tja tja!

Det har som sagt inte hänt så mycket sen sist, så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva.
Men jag har väl varit på UU som vanligt bara.
Har även varit med en tjejkompis ,Sabina i tre dagar.
Var även till tandläkaren i Torsdags.
Drog ut en tand. Usch och fy!
Igår satt jag hemma och drack i min ensamhet & sedan gick jag hem till min älsking och sov här inatt.
Idag följde jag med min bby och hans bror och storhandlade på willys.
Och sen har vi sovit en stund. annars har det inte hänt så mycket.
Ikväll blir det mys med min älskling :)
Nu vet jag inte vad jag ska skriva mer. 
Men jag uppdaterar imorgon.
Byebye!

godkväll

idag har jag varit ledig från ung utveckling. så idag har jag tvättat,vart med Sabina,fikat,gått promenad,pratat och handlat. har varit en helt okej dag. imorgon är det ung utveckling som gäller. skönt att komma dit igen.. men hade ju vart skönt att slippa lite saker med det hela,men tänker inte låta det drabba mig:) just nu snackar jag med Malin på MSN. åh va jag saknar henne <3 nu ska jag sluta skriva. skriver mer imån :) pussis <3

hoho

Hej! jag är sämst på att uppdatera,men jag ska försöka skärpa mig ;d I helgen var jag på krogen med en gammal klasskompis. det va helt okej :) fast jag drog hem ganska tidigt till killen och sov.. I lördags var jag med Jennifer.. vi var på Willys och handla. sen åkte vi hem och tvätta,drack te och kaffe,kolla på film , snacka och drack nån cider. riktigt trevligt :) igår var jag och killen ute och gick i det fina vädret.. sedan åkte jag ner på stan med lillasyster. sen åkte jag hem o fixa lite. sen drog jag hem till killen igen :) vi la oss vid 21 ungefär. skööönt! idag gick jag upp kl 6. åkte till ung utveckling och åt frukost osv.. sen skulle vi kolla på film i biblioteket och sen slutade vi. nu sittee jag hemma hos mamma. vi har nyss ätit. ska bara dricka upp kaffet och sen ska vi gå på promenad till affären :) imorgon är jag ledig,så då är det tvättdag som gäller :) har även bestämt mig för att sluta röka. med start från och med imorgon :) hihi pusssssen!

myspys <3

Hejsan alla som läser!
igår började jag på någonting som heter ung utveckling här i Falun.
Helt okej faktiskt , det var mycket bättre än förväntat kan jag ju säga er.
trevligt folk , roliga människor osv osv.. inte alls illa faktiskt.
igår efter UU var jag med Daniel E. Vi gick på stan lite o kika och var även till arbetsförmedlingen och kristine.
sedan åkte vi hem till honom och snacka skit osv..
sedan åkte jag hem och åt lite mat och sen bar det av till älsklingen.
- Idag har jag vart på UU.. sen var jag på stan och fikade på Waynes med en vän vid namn Jonas.
Det var riktigt trevlig.ö efter det åkte jag hem och åt lite mat o städade osv. sen gick jag hem till min bbyboy och ska även sova här inatt. ska bli jätte mysigt..  vi såg på solsidan för ett tag sen.. och nyss var vi till vivo och handlade lite gott.. snart blir det solsidan igen och sedan ska vi sova för vi ska upp tidigt båda två :)
Imån blir det UU igen , sedan vet jag ej vad jag ska hitta på.. <3
byebye

<3

Idag har dagen ej bestått av så jätte mycket tyvärr. Vaknade runt 11. Gick upp och åt mat, fixa lite i rummet och tog en promenad på 40 min. Det var riktigt skönt. Jag är ingen människa som tar en promenad bara så där, fast att jag egentligen vill röra på mig så mycket som möjligt. Går ju på dansträning en dag i veckan, på Hiphop/street på Dansa i Falun. Det är riktigt kul,älskar att dansa! :) Var även till Willys en sväng idag oxå, träffa pojkvännen på bussen så hsn följde mig o handla och sen åkte vi hem till honom. :) är så stolt över honom! Han har gjort saker jag ej trodde va möjligt och är världens bästa! Är så glad att kunna kalla honom för pojkvän! För han är bara min! :D I love it! Jag har ju alltid varit jätte svartsjuk av mig:(. Men min svartsjuka finns inte:o okej, hänt nån gång! Men så himla skönt det känns! :) jag litar på honom till 100%. Oj nu börjar inlägget bli långt. Hoppas på att Yingeling vill ut imån. Godnattis! Nu ska jag försöka släcka lampan å sova. Är jätte mörkrädd,vet inte vrf. Men ni kommer aldrig att förstå er på mina rädslor, så dem ska vi inte prata om :-* Kram

.

idag gick jag upp klockan 9 för skulle kolla om mamma var vaken för hon ska operera sig idag , hoppas det går bra<3 jag var till tvättstugan och kollade om det fanns någon tvättid nu på morgonen, men icke. så precis satt igång en maskin här hemma istället. men är så jobbigt att tvätta hemma tycker ja, för kläderna blir inte torra på en gång :( men men, idag blir det att gå och fika med Ying igen och snacka skit! tihi :) Blir nog även att träffa Jessica en sväng oxå, inte träffat den flickan på evigheter! :( saknar henne massa! nu ska jag äta lite för magen skriker , sen duscha osv :) uppdaterar sen. byebye

lite..

fast att jag inte är riktigt frisk ännu så mår jag på topp! :) Den här världen har givit mig världens finaste pojkvän. han är allt för mig. tänker på han dag som natt och vi finns alltid där för varandra. han får mig alltid att skratta och må bra. han är helt fantastisk. han var här idag föresten, jag fick en blomma :) jätte gulligt. idag har jag tvättat, hängt tvätt, bytt gardiner och fixat å donat :) nu väntar jag på att maten ska bli klar, sen blir det kanske att kika på film. På måndag börjar jag på Ung Utveckling. Det ska bli skönt att ha någonting att göra på dagarna,men samtidigt vill jag egentligen inte dit alls! det visar sig,det kanske blir helt okej? Imorgon är det stan med Ying som gäller. och blir även att träffa Jessica :) <3 skriver mer sen, byebye!

Imorgon ska jag hem till min kära mormor e...

dsc_0815_edit0 (MMS)

Imorgon ska jag hem till min kära mormor en sväng på dagen för älsklingen jobbar iallafall . Sen funderar jag på att åka till stan en vända och köpa mer örhängen och kolla om jag hittar nå mer snygga solglasögon :) . Åh va jag längtar tills våren är här på riktigt! Det kan jag väl knappast vara ensam om? Nej jag trodde väl det :). Nu blir det sova för min del. Saknar min bby väldigt mycket! Men, godnattis :) kram!

tjohopp

inte skrivit på ett tag nu. Men fortfarande inte helt frisk :( var ju på g att bli frisk, men det började om igen. förkylning brukar ju ta ett tag å bli av med oxå. jobbigt. blev iaf ingen dansträning för mig idag :/ måste bli helt frisk först! igår var jag hos älsklingen :) vi var sjuka båda två, så värmde vetekuddarna och bädda ner oss i ett varsit hörn av soffan, hehe gulligt. Sen va jag sugen på chips så han åkte till affären *cute*. sen la vi oss ganska tidigt o sov. Gick hem från bby ganska tidigt idag så jag skulle hinna träffa Syster , hennes barn och hennes kille innan dem skulle åka hem till Stockholm igen. Direkt när jag kom hem stod sötungen Filippa innanför dörren o skulle krama om mig och ta av mig skorna *sötan då* ;) hehe.. när dem åkt hem blev det tomt och tråkigt på en gång. så jag städa rummet och fixa. sen åkte jag till willys o handlade. sen när jag kon hem blev det Chips,morötter,dipp och Big Brother med mami :) annars har det inte hänt mkt alls. Big brother är så tråkigt att det blir bra på nåt sätt. vad tycker ni? <3

Hejhopp! Idag gick jag upp kl 9. Fixade m...

Hejhopp! Idag gick jag upp kl 9. Fixade mig o gjorde iordning,sen bar det av till stan. Va där en sväng o sen åkte jag hem så färgade min stora syster håret på mig. Blev faktiskt väldigt nöjd. :) Sen plattade jag småtjejornas hår o sen blev det kalas för Simone :) efter det gick jag hem till pojkvännen och va där en stund:D. Nu är jag hemma o ligger i sängen med halsont,vetekudden och en kopp te. idag har jag mått bättre än dem andra dagarna. Förkylning kvar nu, sen har jag halsont nu igen :(. Men nu blir det sova för min del. Nattinatt!

godnatt! Idag har vart en skön dag trots a...

images (MMS)

godnatt! Idag har vart en skön dag trots att jag haft mycket å göra. Åkte till stan runt 13. Fixa lite saker. Fika på Wayne's med en tjejkompis jag inte träffat på hur länge som hellst. Pratat massa skit, shoppat och lite sånt. Tack gumman. Det måste bli oftare! Sen när jag kom hem runt 18 så gick jag hem till J och va där ett tag. Stackars sötnos är sjuk :( så pyssla om honom så gott jag kunde. Jag mår bättre nu , lite krasslig bara. Men nu ska jag sova. Imån blir det stan, färga håret och kalas för min systers ena dotter som fyller 7år :) <3 Nattinatt!

Det gick tydligen. Så det kommer jag att f...

dsc_0377_edit0 (MMS)

Det gick tydligen. Så det kommer jag att fortsätta med. Bra blogg.se! Nu ska jag snacka klart med JohaN. Sen blir det sova för min del. Imorgon måste jag in till stan och fixa lite saker hur jag än mår. Är fortfarande sjuk. Byebye!

true words!

ett och ett halvt år, men det är över. det kanske inte känns så kul, men för mig känns det riktigt skönt även om det samtidigt känns lite jobbigt imellanåt. jag känner mig levande igen för en gång skull. Innan var jag inramad i DIN värld. Nu lever jag i min egna värld igen och gör precis vad jag vill. Behöver inte känna en skrämmande känsla i kroppen längre och vara rädd över vad som ska hända imorgon. Men vi hade bra dagar också. Egypten 2010 t.ex , Underbart! Sak samma. Saknar dig lite men vill inte träffa dig. för jag vill inte halka dit igen. jag har till och med börjat dansa you know. men det gillade inte du. men det är det jag vill göra! thats it! Hoppas du hittar dig en flickvän som vill leva i din bubbla :) För det vill inte jag. Ville bara skriva av mig, nu ska jag sluta! byebye!

Testar mobilbloggning för första gången vi...

dsc_0402_edit0-1 (MMS)

Testar mobilbloggning för första gången via sms. Tror ni de funkar? :)

sjuker

Bara tagit de lungt idag och druckit hur mkt te som hellst känns de som. :( orkar inte skriva. Så nu blir de Big brother sen sängen <3 byebye!

Caroline Sonne

Skriver om min vardag och roliga saker som händer i mitt liv. I denna blogg är det verkligen blandat!

RSS 2.0