soffliggandes..

Som rubriken lyder så mår jag inte så bra... Börjar verkligen bli sjuk.. inge feber iaf. Eller tog tempen när jag gick upp imorse! K 10. Ska väl ta den strax igen o se. Riktigt ont i halsen , kroppen och allmänt hängig! :( bu! Nä nu blir de ligga här ett tag,sen ska jag iväg o betala en räkning . Var nyss barnvakt åt mosters små solstrålar <3 byebye!

go'kväll

Stockholms besöket kom igår och har därför inte bloggat så mycket. Idag gick jag upp klockan 11 ungefär. Skönt att gå upp tidigare än vanligt. Ätit mat nyss har jag gjort och umgåts med dem som är här :). Ikväll vet jag inte vad som händer. Blir nog väldigt lungt. Tror jag börjar bli sjuk :(. Ha de bra alla! Byebye

varför?

Godkväll! Haft världens jobbigaste dag känns det som. Den blev inte alls som planerar :(. Gick upp sent, som vanligt.. sen har jag städat heela dagen. Men det va rätt okej, sen var lillasyster här på besök. Gått runt hela dagen och trott att jag skulle ha något att se fram emot. Men icke. Skulle ju egentligen träffat sötnosen,men inte hört något alls ifrån honom. Undra om nåt hänt och inte är som det ska? Åh jag nojjar mig för minsta lilla känns det som :(. Men jag har pratat med sötan varje dag i över ett halv år. Klart man börjar fundera! Nu ska jag lägga mig i sängen och tröst äta chilinötter och dricka cappuccino. Kanske skriver mer senare. Imorgon får vi besök från Stockholm, syster och hennes tre döttrar kommer då. Det ska bli skojj.. Men Byebye nu.

Svårt o sova :/

Sömn-testet. Vad har du på dig när du sover? - Trosor Hur sover du helst? (på sidan, ryggen etc) - På vänster sida Hur många kuddar har du i sängen? - Fem Kommer du ihåg vad du drömmer på nätterna? - Jaa, oftast Har du drömt "sann-drömmar" någon gång? - Nä det tror jag inte

Natt Natt

Jag känner att jag vill börja blogga igen efter många om och men. Kommer blogga om allt möjligt. Så det är bara att följa :). Idag har inte varit en hemma-sittar-dag. Gick upp runt halv ett. Hoppade in i duschen, fixa mig, ringde lillasyster.. sen drog vi till Willys och handlade. Efter Wllys åkte vi hem till lillasyster och fikade och åt mat. Kollade lite på tv o fikade igen. Jätte mysigt <3. Känns verkligen som om vi börjar komma varandra närmare nu igen, det känns jätte bra :). Har ju varit mitt fel att det blev som det blev då jag levde inramad eller vad man ska säga. Berättelsen om det inramade livet kommer i ett annat inlägg. Runt kl 21 skulle jag ta bussen hem till sötnosen, men missade bussen så bestämde mig för att gå. När jag väl kom fram till sötnosen så fick jag låna en tjocktröja. Sen myste vi, prata o myste ännu mer :). Fick även en vetekudde av honon. Soo cute! ;) sen kom jag ungefär hem för en timme sen. Nu ligger jag i sängen med vetekudden och hans tröja. Jätte mys! Nu ska jag sova :) återkommer imorgon! Byebye!

Caroline Sonne

Skriver om min vardag och roliga saker som händer i mitt liv. I denna blogg är det verkligen blandat!

RSS 2.0